Anytec

Alumiiniveneiden aatelia

Anytec tarjoaa käyttäjälleen täydellisen elämyksen merellä, oli keli mikä tahansa. Tämän huippulaadukkaan alumiiniveneen ulkonäkö hivelee monien silmiä, mutta todellinen hurmaantuminen tapahtuu ajaessa. Anytec tarjoaa nopeutta, vakautta ja turvallisuutta. Vene varustellaan täysin käyttäjän halujen mukaisesti: saatavilla on huima määrä erilaisia lisävarusteita aina keulapotkurista tutkaan ja Webastoon asti. Anytecin ohjaksissa olet valmis mihin vain ja milloin vain.

Anytec on valmistettu myös kovempaan käyttöön

”Olemme ylpeitä siitä, että rakennamme maailman parhaimpia alumiiniveneitä.”

Anytec-veneiden rakenteiden liitoksissa ei käytetä niittejä, vaan kaikki rungossa on hitsattua. Kestävyys kovemmassakin käytössä on maksimoitu. Anytecit ovat tunnettuja niiden virtaviivaisista muodoistaan ja terävämmistä keuloistaan. Ainutlaatuinen pintakäsittely alumiinille takaa huomattavasti pidemmän elinkaaren. M-400 pinnoite suojaa UV-säteilyltä ja suolavedeltä, estää hapettumista ja hylkii vettä. Veneen siistinä pitäminen on todella helppoa!

Pienkonekeskus jälleenmyyjänä

Meiltä saat haluamasi Anytec-veneen sopivalla moottorilla ja lisävarusteilla varustettuna. Mallisto lähtee yli viisi metrisestä 530-mallista ja jatkuu aina lähes 12 metrin 1221-lippulaivaan asti. Suurimmat mallit ovat saatavilla kahdella, tai jopa neljällä perämoottorilla. Vakiovarusteisiin kuuluu aina muun muassa karttaplotteri ja pohjamaalaus. Tule tutustumaan lisää Anytec-mallistoon liikkeisiimme Kustaviin tai Uuteenkaupunkiin ja varaa itsellesi koeajo.

Tutustu mallistoon myös valmistajan sivuilla ja kysy räätälöityä tarjousta meiltä juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

https://www.anytec.fi


Anytec 747 CAB vene
Anytec 860 SPD