Anytec

Alumiiniveneiden aatelia

Anytec tarjoaa käyttäjälleen täydellisen elämyksen merellä, oli keli mikä tahansa. Tämän huippulaadukkaan alumiiniveneen ulkonäkö hivelee monien silmiä, mutta todellinen hurmaantuminen tapahtuu ajaessa. Anytec tarjoaa nopeutta, vakautta ja turvallisuutta. Vene varustellaan täysin käyttäjän halujen mukaisesti: saatavilla on huima määrä erilaisia lisävarusteita aina keulapotkurista tutkaan ja Webastoon asti. Anytecin ohjaksissa olet valmis mihin vain ja milloin vain.

Anytec on valmistettu myös kovempaan käyttöön

”Olemme ylpeitä siitä, että rakennamme maailman parhaimpia alumiiniveneitä.”

Anytec-veneiden rakenteiden liitoksissa ei käytetä niittejä, vaan kaikki rungossa on hitsattua. Kestävyys kovemmassakin käytössä on maksimoitu. Anytecit ovat tunnettuja niiden virtaviivaisista muodoistaan ja terävämmistä keuloistaan. Ainutlaatuinen pintakäsittely alumiinille takaa huomattavasti pidemmän elinkaaren. M-400 pinnoite suojaa UV-säteilyltä ja suolavedeltä, estää hapettumista ja hylkii vettä. Pinnoitteen ansiosta lika ja korrosioivat aineet eivät tartu tiukasti pintaan ja pinnan saa pidettyä siistinä pelkästään miedolla pesuaineella ja vedellä. Pinnoitteen avulla veneesi saa lisää pituutta elinkaareen.

Pienkonekeskus jälleenmyyjänä

Meiltä saat haluamasi Anytec-veneen sopivalla moottorilla ja lisävarusteilla varustettuna. Mallisto lähtee yli viisi metrisestä 530-mallista ja jatkuu aina lähes 12 metrin 1221-lippulaivaan asti. Suurimmat mallit ovat saatavilla kahdella, tai jopa neljällä perämoottorilla. Vakiovarusteisiin kuuluu aina muun muassa karttaplotteri ja pohjamaalaus.

Anytec-mallistoon pääset tutustumaan liikkeissämme, sekä Kustavissa että Uudessakaupungissa. Paikan päällä ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeillesi sopivan Anytec veneen ja valitsemaan oikeat lisävarusteet, jotka takaavat täydellisen elämyksen.

Mallisto
A23
A27 A27C
1221 SPD
866 CAB
860 SPD
747 CAB
622 SPD 622 SP
530 SPD 530 SP
530 SPF
Tule koeajamaan

Tule koeajamaan maailman parhaimpia alumiiniveneitä myymälöihimme. Tarjouspyynnön tai koeajon voit myös varata suoraan tältä lomakkeelta. Teemme mielellään juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Anytec-malliston tarkempiin tietoihin voit tutustua suoraan Anytecin omilta verkkosivuilta.


Anytec 747 CAB vene
Anytec 860 SPD