Talvisäilytys

Ympärivuotinen huolenpito

Kesän rientojen jälkeen on mukava jättää vene talvisäilytykseen sinne, missä sitä tarvitaan ensimmäisenä taas keväällä. Nostamme veneesi omalta liuskaltamme Kustavissa ja Uudessakaupungissa tai noudamme sen muusta valitsemastasi paikasta. Huolehdimme veneestäsi toiveidesi mukaisesti talven aikana, ja keväällä se on taas täydessä valmiudessa merille. Teemme moottoreiden huollot ja korjaukset, lisävarusteiden asennukset, veneen pesut ja vahaukset sekä pohjan maalaukset.

Voit valita veneesi talvisäilytyspaikan kylmästä- tai lämpimästä säilytyshallista. Säilytyspaikkoja on myös ulkokentällä joko muovitettuna tai ilman. Pienkonekeskuksella on yhteensä neljä hallia kahdessa eri toimipisteessä pelkästään veneiden säilytykselle varattuina. Veneitä meillä on säilytyksessä tällä hetkellä noin 500. Suurimmassa hallissa veneitä nostetaan kolmeen kerrokseen. Perinteisten trailereiden lisäksi meillä on kolmet hydrauliset traktorilla vedettävät trailerit, joista suurimpien nostokapasiteetti riittää aina 20 tonniin asti.

Telakoitavilla veneillä tulee olla voimassa oleva vakuutus.

Hinnasto

Kylmät hallit 38 e / m2
Lämmin halli 75 e / m2
Kenttäpaikka 15 e / m2
Kenttäpaikka muovitettuna 27 e / m2

Hinnat sisältävät säilytyspukit ja akkujen lataukset. Laskentakaava neliömetreille on suoraan valmistajan ilmoittama veneen pituus x veneen leveys.