Yamaha -perämoottorit

Luotettava markkinajohtaja

Yamaha on ollut Suomessa jo 40 vuotta perämoottoreiden markkinajohtajan asemassa. Tuotteet ovat äärimmäisen luotettavia ja suorituskykyisiä, mikä näkyy useimmilla laituripaikoilla ja mökkirannoilla selkeästi. Yamahan mallisto lähtee 2,5 hevosvoimaisesta ja jatkuu aina 350 hevosvoimaan asti. Tarjolla perinteisten perämoottoreiden lisäksi myös sähköperämoottoreita. Yamaha panostaa teknologiaan ja tuotekehitykseensä jatkuvasti, joten uusia malleja ja varusteita tulee säännöllisesti markkinoille saataville. Esimerkkejä unohtumattoman käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ovat monitoiminäytöt, sähköiset hallintalaitteet, uistelunopeuden säädöt ja Y-Cop ajonestojärjestelmät.

Mallikohtaiset tuotetiedot ja tekniset tiedot löytyvät Yamahan verkkosivuilta.

Yamaha ja viiden vuoden takuu

Huvikäyttöön tarkoitetulle Yamaha-perämoottorille saat valmistajalta viiden vuoden takuun. Tämä korottaa merkin laatulupausta entisestään. Ostamalla Yamaha-perämoottorin voit huoletta unohtaa airot vaikka kokonaan pois veneestä, sillä luotettavuus nousee aivan uudelle tasolle. Kysy meiltä, lähes 40 vuoden kokemuksen asiasta omaavilta, lisää Yamahan tuotteista ja vaihtoehdoista. Yamahan laatu ja meidän ammattitaito takaa sen, että sinulla on juuri sinun tarpeillesi sopiva laadukas ja luotettava perämoottori käytössäsi.

Pienkonekeskus jälleenmyyjänä

Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Yamahan kanssa. Tunnemme niin uudet kuin vanhemmatkin moottorit läpikotaisin, jonka ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kunkin tarpeidensa mukaisesti. Meiltä löydät varmasti itsellesi sopivan perämoottorin, usein suoraan varastosta. Liikkeissämme Kustavissa ja Uudessakaupungissa pääset tutustumaan valikoimaan lisään. Huollot onnistuvat ympäri vuoden molemmissa toimipisteissämme. Kysy tarjousta tai lisätietoja sähköpostilla, puhelimitse tai yhteydenotto-lomakkeella, niin katsotaan mikä malli olisi sopiva juuri sinulle!

Yamaha F150G